ОСТАННІ НОВИНИ

На площі Ринок даішники виявили авто, яке 18-років тому викрали в Азербайджані

Львівський портал

|

14 липня під час нагляду за дорожнім рухом інспектори дорожньо-патрульної служби відділу ДАІ міста Львова на площі Ринок зупинили автомобіль «ВАЗ», яким керував 23-річний житель села Зимна Вода Пустомитівського району. Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області.

Під час перевірки документів та двигуна автомобіля, інспектори ДАІ встановили, що цей транспортний засіб було викрадено ще на початку 1993 року в Азербайджані (заявником про викрадений автомобіль є Інтерпол у Республіці Азербайджан).

Для з’ясування обставин, автомобіль та водія було доставлено до Галицького райвідділу міліції міста Львова. За даним фактом зараз ведеться слідство. 

Нагадаємо, що 12 травня під час нагляду за дорожнім рухом інспектори дорожньо-патрульної служби відділу ДАІ міста Львова виявили автомобіль «ВАЗ-2106», який було викрадено також 18 років назад в Алма-Аті (Казахстан). До того ж, автомобілем на момент затримання керував 21-річний молодик, який перебував у стані алкогольного сп’яніння.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *