ОСТАННІ НОВИНИ

На площі Ринок експонують картини та малюнки важко хворих діток

Львівський портал

|

У червні цього року благодійний фонд «Світ дитини» розпочав марафон «Подаруй дитині надію». Метою даної акції є звернути увагу громадськості на проблему медичного забезпечення лікарень і заохотити небайдужих до благодійної участі у проекті з ціллю назбирати кошти на придбання рентгенівського апарату для потреб Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

23-24 липня на площі Ринок відбудеться виставка робіт дітей (картин та малюнків), намальованих важко хворими дітьми, що отримують лікування в відділеннях Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру.

«Це не просто картини, це плід дитячої творчості, що народжується чи не в найтяжчий період їх життя – в період боротьби з важкими недугами. Допомагають дітям творити професійні художники на майстер-класах. Картини розміщатимуться на імпровізованих стелажах, що розміщуватимуться на пл. Ринок. Уночі конструкції підсвічуватимуться зсередини», – розповіли організатори акції.

Загалом буде виставлено 30 картин та близько 100 малюнків. У подальших планах проведення благодійних акцій: аукціону, концерту а також осіннього балу.

«Закликаємо до участі у проекті всіх небайдужих – маленьке зусилля кожного з нас – це величезна робота всієї команди», – розповіли організатори акції.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *