ОСТАННІ НОВИНИ

У Табачника пояснили, як Євро-2012 відіб`ється на навчальному році

Львівський портал

|

Міністерство освіти, науки, молоді та спорту повідомляє, що урядовим рішенням унормовано питання завершення 2011/2012 навчального року. Отже, навчальний рік 2011/2012 році в Україні традиційно розпочнеться 1 вересня, а закінчиться до 25 травня 2012 року у навчальних закладах незалежно від їх типу і форм власності. Однак, є деякі зміни стосовно термінів проведення ЗНО та початку вступної кампанії-2012.    

«З метою створення умов для організованого завершення навчального року та належної підготовки до проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 з футболу, центральним, місцевим органам виконавчої влади, органам місцевого самоврядування, у підпорядкуванні яких перебувають начальні заклади, рекомендовано завершити до 25 травня 2012 року заняття в навчальних закладах незалежно від їх типу і форм власності.

Відповідно до урядового рішення, Міністерству освіти і науки, молоді та спорту разом з Українським центром оцінювання якості освіти доручено до 7 червня 2012 року завершити проведення зовнішнього незалежного оцінювання», – йдеться у розпорядженні уряду.

Окрім цього, йдеться в урядовому документі, МОНмолодьспорту необхідно передбачити при розробленні проекту Умов прийому до вищих навчальних закладів України на 2012 рік початок вступної  кампанії з 2 липня 2012 року

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *