ОСТАННІ НОВИНИ

Найчастіше львів’ян обурює спалювання твердих побутових відходів у місті

Львівський портал

|

Працівники відділу нагляду за станом благоустрою комунального підприємства «Адміністративно-технічного управління» з початку цього року зафіксували та розглянули 17 звернень львів’ян. Найчастіше мешканці телефонують з приводу спалювання твердих побутових відходів, рідше звертаються стосовно невідновлення благоустрою та забруднення території, внаслідок виносу болота із будмайданчиків. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

КП «Адміністративно-технічне управління» розглядає усі скарги та звернення громадян, залучаючи служби, які сприяють швидкому вирішенню питань. Якщо ж проблема, із якою звертається мешканець поза межами повноважень КП, то йому надається детальна інформація про те, як можна вирішити цю проблему і до кого краще звернутися.

«Це дуже добре, що жителі Львова є свідомими, і звертаються до нас із повідомленнями про порушення, свідками яких вони стали. Однак хочеться, щоб активність мешканців була ще вищою, аби своєю небайдужістю вони допомагали нам покращувати благоустрій рідного міста. Адже спільними зусиллями можна зробити значно більше», – розповіла директор КП «Адміністративно-технічного управління» Інна Свистун.

Працівники КП просять мешканців у своїх зверненнях, скаргах чи пропозиціях до «Адміністративно-технічного управління» представлятися та залишати контактну  інформацію. Це сприятиме швидшому розв’язанню проблеми, адже інколи у інженерів КП виникає потреба уточнити деталі та обставини ситуації, з приводу якої було звернення. Крім того, це дасть можливість повідомити громадянина про хід вирішення даної проблеми.

Нагадаємо, що при виникненні ситуації, пов’язаної із порушенням вимог Правил благоустрою Львова, мешканці міста можуть звертатися за тел. 244-31-73 та інформувати працівників КП «Адміністративно-технічного управління» про проблеми, які їх хвилюють.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *