ОСТАННІ НОВИНИ

В "Артеку" відпочине 156 дітей зі Львівщини

Львівський портал

|

Управління у справах сім’ї та молоді Львівської обласної державної адміністрації розпочало третю  літню зміну оздоровлення та відпочинку дітей Львівської області. Про це інформує прес-служба ЛОДА.

З 13 липня 2011 року на оздоровлення до міжнародного дитячого центру «Артек»  відправлено 156 дітей Львівщини пільгових категорій –дітей-сиріт, дітей з обмеженими фізичними можливостями, дітей з багатодітних сімей, а також талановитих  та обдарованих дітей, оскільки  ця  тематична зміна є культурно – мистецького спрямування. 

 Окрім цього, починаючи з 16 липня 2011 року буде скеровано на оздоровлення  ще  125 дітей, зокрема 60 дітей поїдуть відпочивати у УДЦ «Молода Гвардія», Одеська область; 35 дітей до табору «Чайка», АР Крим, м. Судак; 30 дітей до табору «Одісей», Запорізька область.

Також діти зможуть відпочити  в оздоровчих закладах Львівської області, зокрема в  таборі «Світанок», (м. Трускавець), «Дружба», (с. Свірж, Перемишлянський район), «Веселка», (с. Старий Кропивник, Дрогобицький район), «Карпати», (с. Рибники, Дрогобицький район), «Ровесник», (с. Комарів, Сокальський район).

Станом на сьогоднішній день у Львівській області оздоровлюється 70225 дітей за кошти обласного та місцевого бюджетів. Діють 794 заклади оздоровлення та відпочинку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *