ОСТАННІ НОВИНИ

Ліквідовують районні відділи освіти Львова

Львівський портал

|

На засіданні сесії Львівської міської ради були внесені зміни у структуру управління освіти Львівської міської ради. Прийнято ухвалу, згідно з якою з 1 жовтня ліквідовуються районні відділи освіти.

Це зроблено з метою оптимізації структури виконавчих органів Львівської міської ради, усунення дублювання їх повноважень та підвищення ефективності управління освітою, – зазначено в ухвалі.

Таким чином буде ліквідовано відділи освіти Галицького, Залізничного, Личаківського, Сихівського, Франківського, Шевченківського районів, а також Централізовану бухгалтерію установ освіти відділу освіти Залізничної районної адміністрації Львівської міської ради.       

«Це не є завершенням процесу. Це лише початок процесу реорганізації системи управління. Поняття відділу існуватиме, але не у тому вигляді, яким воно є зараз. Будуть створені відділи, проте вони не будуть представництвами у районах управління освіти, а будуть в складі управління і працюватимуть за профілем. Таких відділів буде значно більше, ніж їх є зараз. Це однозначно прогресивний крок, який покращить роботу системи освіти і дасть змогу продукувати, опрацьовувати та реалізовувати нові ідеї у групах, які безпосередньо працюють у тому чи іншому напрямку», – вважає начальник управління освіти Володимир Огура.          

Відповідно, будуть внесені зміни до чисельності апарату виконавчого комітету  та виконавчих органів Львівської міської ради. Зокрема, штатна чисельність управління освіти буде збільшена на 31 одиницю за рахунок зменшення штатної чисельності районних відділів освіти.

Повноваження районних відділів освіти будуть передані департаменту гуманітарної політики.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *