ОСТАННІ НОВИНИ

У новому терміналі львівського летовища встановили перші ескалатори

Львівський портал

|

На будівельному майданчику нового терміналу аеропорту «Львів» встановили перші два ескалатори. Загалом термінал буде оснащений 14 ескалаторами, які завезли з Іспанії наприкінці червня. Про це повідомили в Нацагентстві Євро (Укрєвроінфрапроект).

На початку жовтня будівельники змонтують ескалатор, що з’єднуватиме залу очікування з VIP-ложею, для пасажирів міжнародних рейсів. «Усі ескалатори дублюються ліфтами, тобто людина може скористатися або ліфтом, або ж ескалатором в залежності від потреб», – повідомив директор з розвитку аеропорту ДП «Західінфрапроект» Микола Магасевич.

Водночас на початку липня розпочався монтаж обладнання багажного відділення. Через тиждень там мають встановити стрічки, по яких буде рухатись багаж пасажирів. На сьогодні ж усі будівельні роботи здійснені, а також впроваджені інженерні мережі.

«Наразі будівельники закінчують влаштовувати підлогу в багажному відділенні, а після закінчення монтуватимуть усі стрічки», – зазначив М.Магасевич.

Після встановлення «стрічок», фахівці монтуватимуть автоматику і здійснять пусконалагоджувальні роботи.

Повний комплекс робіт з влаштування ескалаторів і обладнання багажного відділення будівельники завершать у жовтні 2011 року.

Інформаційний центр «Україна-2012»

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *