ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові покращилась якість води у восьми водоймищах

Львівський портал

|

КП «Адміністративно-технічне управління» щоквартально перевіряє якість води у 35 водоймах Львова, які розташовані або ж беруть початок на території Львова. Відтак, результати хімічних аналізів, проведені у II-му кварталі 2011 року, свідчать про певне покращення восьми водойм. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Таким чином, у порівнянні із першим кварталом 2011 року, дещо покращилась якість води озера на вул. Повітряній, 2 та озера у селі Брюховичі (вул. Львівська, 39), ставків «Зелене око» (верхнього), у Стрийському парку та на вул. Хортицькій,4, а також річки Старої, потоків Вулецького та Кривчицького. Натомість дещо погіршилась якість води озера на вул. Володимира Великого.

У водоймах Львова також визначали наявність та вміст таких забруднюючих речовин: заліза, аміаку, нітратів, нітритів, фосфатів, хлоридів, сульфатів, завислих речовин (бруду), жирів, синтетичних поверхнево-активних речовин (СПАР), легкоокислюваної органіки (БСК-5), а також нафтопродуктів.

В усіх пробах води виявлені перевищення норм гранично-допустимих концентрацій від однієї до чотирьох забруднюючих речовин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *