ОСТАННІ НОВИНИ

З наступного тижня на вулиці Коновальця влаштовуватимуть дорожню основу

Львівський портал

|

На вулиці Коновальця з наступного тижня розпочнуть влаштовувати дорожню основу. 

За словами інженера компанії «Онур» Віктора Онищука, такі роботи розпочнуться на ділянці від вул. Житомирської до вул. Ак.Рудницького. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Це ділянка довжиною 150-200м. Тут закінчили роботи з комунікаціями і розпочнеться влаштовування дорожнього одягу. Це буде засипка піску, щебеню, влаштування дренажа. На іншій частині вул. Коновальця тривають роботи з заміни комунікацій. А вул. Мельника-Чупринки готуємо до ремонту. Зокрема,  огороджуємо вулицю, завозимо техніку, будемо демонтовувати бруківку, колію, контактну мережу», – розповів Віктор Онищук.

Як вважає Віктор Онищук, наступна вулиця, на якій влаштовуватимуть дорожню основу, буде вул. Личаківська.

Нагадаємо, тривають ремонтні роботи і на вул. Городоцькій на ділянці від вул.С.Бандери до вул.Гоголя. Тут проводять заміну інженерних мереж, влаштовують новий колектор та відновлюють вже існуючий, який знаходиться на глибині 10-12м. Фахівці ЛКП «Львівавтодор» та підрядної організації «Онур» вважають цей об’єкт найскладнішим з тих, які місто ремонтує у співпраці з ЄБРР.

«Особливо складною є ділянка від вул. С.Бандери до вул. Головатого.  Тут відновлюють старий колектор, який залягає на глибині 10-12м. Також тут значний об’єм робіт виконується вручну», – пояснив Віктор Онищук.

На цих дорогах буде виконано весь комплекс робіт, враховуючи заміну інженерних комунікацій, заміну трамвайних шляхів, заміну дорожнього покриття. Також – влаштування благоустрою і впровадження цілком нової системи управління дорожнім рухом. Відремонтують також і тротуари.

Нагляд за роботами ведуть спеціалісти міжнародної консалтингової компанії «Egis Bceom».

Нагадаємо, відповідно до співпраці міста з ЄБРР, у Львові відновлюють дорожню інфраструктуру вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6. Цього року ремонтують такі вулиці: вул. Коновальця – Мельника Г.Чупринки до вул.Київської, вул. Личаківська – від пл. Митної до вул. Заньковецької, вул. Городоцька – від церкви св. Єлизавети до церкви св.Анни. Усі роботи на цих ділянках мають бути закінчені до 1 листопада цього року.

Загалом, за проектом співпраці з ЄБРР, реконструкції підлягають 11 ділянок доріг вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6.

Львівська міська рада просить вибачити за тимчасову незручність, пов’язану з виконанням ремонтних робіт.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *