ОСТАННІ НОВИНИ

Павлюк сподівається на гарячі дебати щодо нової структури виконавчих органів міськради

Львівський портал

|

 

Сьогодні, 14 липня, на засідання сесії Львівської міської ради міський голова Львова Андрій Садовий запропонував винести питання про затвердження структури виконавчих органів міськради та загальної чисельності апарату ради, її виконавчих органів, витрат на їх утримання. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Як зазначено у проекті ухвали, з метою оптимізації структури виконавчих органів Львівської міської ради пропонується створити виконавчі органи Львівської міської ради: управління персоналом, підпорядковане безпосередньо міському голові; управління інформаційних технологій, підпорядковане виконавчому комітету; управління з розвитку ОСББ, підпорядковане департаменту житлового господарства та інфраструктури. 

Пропонується затвердити загальну чисельність апарату ради та її виконавчих органів з 1 листопада цього року у кількості 1 325 осіб.

Також А.Садовий повідомив, що з наступного тижня буде працювати серйозна комісія, яка займається реформами. «Готується проект реформування органів місцевого самоврядування. Є багато зауважень від експертів. Працюватимемо разом, щоб виробити суспільну позицію», – зазначив він.

Секретар міськради Василь Павлюк у коментарі журналістам також підтвердив, що до запропонованої міським головою нової структури виконавчих органів є чимало зауважень. Відтак він не впевнений, що на сьогоднішньому пленарному засіданні депутати встигнуть розглянути й затвердити це питання. «До структури, підготовленої міським головою, не тільки фракція «Свободи», але й інші фракції мають свої зауваження та застереження і будуть виносити пропозиції на голосування. Якщо не встигнемо прийняти її сьогодні, то приймемо за основу. Думаю дискусія щодо цього буде гаряча», – зазначив В.Павлюк.

Довідка

На сьогодні штатний розпис працівників Львівської міської ради складає 1 325 осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *