ОСТАННІ НОВИНИ

Директор школи №35 написала заяву на звільнення за власним бажанням

Львівський портал

|

Директор СЗШ № 35 Лариса Корнійчук написала заяву на звільнення за власним бажанням. Про це повідомив сьогодні під час сесії Львівської міської ради міський голова Андрій Садовий, повідомляє прес-служба ЛМР.

Він розповів, що у школі № 35 була виявлена кімната, приміщення, у якій працівники управління освіти побачили жахливі речі. Там були факти прояву нетерпимості, расової дискримінації, графічні зображення сатаністського спрямування, зневага до державних символів, малюнки, які демонструють сексуальну розбещеність, майно, яке не являється власністю школи, нецензурні написи на стінах, вибухонебезпечні речовини, предмети, які становлять загрозу життю та здоров’ю дітей і багато інших непристойних речей.

«Працювала комісія, яка була створена управлінням освіти, яка рекомендує наступні речі: звернутися до Служби безпеки України та органів прокуратури для надання оцінки виявлених фактів; начальнику відділу освіти Галицького району Галині Слічній розглянути доцільність перебування на зайнятій посаді директора школи», – зазначив А.Садовий.

Мер Львова також повідомив, що начальник освіти дав інформацію, що директор школи написала заяву на звільнення за власним бажанням. «Я думаю, що цей факт є виключенням в наших школах. Не може бути такого, щоб в школах перебували без договорів», – зазначив він.

«За результатами комісії наказом засвідчено те, що є рекомендація начальнику відділу  освіти Галицького району щодо доцільності перебування директора школи на даній посаді. Але станом на вчора є така ситуація: сама пані директор, вийшовши з лікарняного, на якому вона перебувала, написала заяву на звільнення за власним бажанням. І наказ набуває сили з сьогоднішнього дня», – розповів начальник освіти ЛМР Володимир Огура.

Нагадаємо, саме в цій школі представники управління освіти Львова 23 червня 2011 року під час підготовки до проведення ремонтних робіт виявили кімнату з фактами графічних проявів расової дискримінації, графічні зображення сатанинського спрямування, зневагу до державних символів, малюнки, що демонструють сексуальну розбещеність, майно, яке не являється власністю школи, нецензурні написи на стінах, вибухонебезпечні речовини, предмети, які становлять загрозу життю та здоров’ю дітей, предмети національної символіки інших держав. З пояснень директор школи, цю кімнату орендувала в навчального закладу федерація скаутів «Галіцкая Русь». Однак, як встановила комісія, жодних документів, які б засвідчували факт оренди не існує.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *