ОСТАННІ НОВИНИ

Луценка заборонили фотографувати та фільмувати

Львівський портал

|

Печерський райсуд м. Києва прийняв рішення про заборону відео- і фотофіксації в ході розгляду кримінальної справи екс-міністра МВС Юрія Луценка

Як передає кореспондент «Коментарів», про це в четвер, 14 липня, повідомив нардеп від НУНС Олесь Доній.

За його словами, представники прокуратури звернулися до судді з проханням заборонити фото- і відеозйомку в залі засідань у справі Луценка до оголошення вироку.

«Аргументи обвинувачів наступні: щоб одні свідки не знали, що кажуть інші свідки, а також у зв´язку з наявністю у справі одного «секретного» тому», – заявив Доній.

У той же час, на його думку, дане рішення свідчить про те, що суд не хоче проведення відкритого і неупередженого судочинства.

Як повідомляли «Коментарі», засідання Печерського райсуду з розгляду справи щодо екс-міністра внутрішніх справ і його водія Леоніда Приступлюка було перенесено на 14 липня у зв´язку з тим, що одна з трьох суддів колегії Оксана Царевич зайнята в іншому процесі.

Разом із тим 11 липня суд після наради відмовив Луценку і його захисту в задоволенні клопотання про відвід прокурорів у процесі.

Раніше також Печерський райсуд відхилив клопотання адвоката Луценка про направлення справи на дорозслідування в Генпрокуратуру України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *