ОСТАННІ НОВИНИ

СБУ вивчатиме факти расової дискримінації в одній з львівських шкіл

Львівський портал

|

Комісія управління освіти Львівської міської ради звернулась до СБУ та прокуратури з проханням надати оцінку виявленим у школі №35 фактам. Комісія управління освіти Львівської міської ради своїм рішенням доручила Галицькому районному відділу освіти розглянути доцільність подальшого перебування директора середньої загальноосвітньої школи №35 у Львові Лариси Корнійчук на своїй посаді.

Саме в цій школі представники управління освіти Львова 23 червня 2011 року під час підготовки до проведення ремонтних робіт виявили кімнату з фактами графічних проявів расової дискримінації, графічні зображення сатанинського спрямування, зневагу до державних символів, малюнки, що демонструють сексуальну розбещеність, майно, яке не являється власністю школи, нецензурні написи на стінах, вибухонебезпечні речовини, предмети, які становлять загрозу життю та здоров’ю дітей, предмети національної символіки інших держав. З пояснень директор школи, цю кімнату орендувала в навчального закладу федерація скаутів «Галіцкая Русь». Однак, як встановила комісія, жодних документів, які б засвідчували факт оренди не існує.

Комісія управління освіти Львівської міської ради, яка провела службове розслідування, вирішила також звернутись до Служби безпеки України та прокуратури для надання оцінки виявлених фактів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *