ОСТАННІ НОВИНИ

Для «Львівського залізничника» купили човен

Львівський портал

|

ВП «Пансіонат «Львівський залізничник» ДТГО «Львівська залізниця» за результатами тендеру 5 липня уклав угоду з феодосійським ТОВ «Юркаффа» на придбання прогулянкового човна Brig Eagle Е 645 за 175 тис грн. ($21,8 тис) та підвісного двигуна за 144 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Згідно з тендерною документацією, пристосований для тривалих морських рейсів човен 2011 року випуску має бути із склопластиковим корпусом, надувним настилом і кільсоном, довжиною від 6 до 7 метрів, шириною від 2,5 до 3 метрів. З рульовою стійкою з устаткуванням, можливістю установки підвісного двигуна, потужністю до 175 л.с., Вантажопідйомність не менше 1500 кг, пасажирів не менше 10 чоловік. Є арка для установки додаткового обладнання, трап для виходу з води, бак з прісною водою, душ, захисний і сонцезахисний тенти, вузол буксирування лижника, водовідливна помпа, навігаційні вогні і сирени.

Разом з тим в відкритих джерелах є інформація про продаж таких човнів на чверть дешевше від ціни, сплаченої пансіонатом «Львівський залізничник». Наприклад по 143,82 тис грн. ($17,91 тис), або по 141,84 тис грн. ($17,62 тис).

«Наші гроші»

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *