ОСТАННІ НОВИНИ

На «гарячу лінію» скаржаться на роботу МАФів

Львівський портал

|

В червні львів’яни дев’ять разів звертались зі скаргами на телефон «гарячої лінії» щодо роботи МАФів. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Досить часто мешканці міста скаржаться на те, що у МАФах порушують заборону продажу алкоголю у нічний час. Як повідомили нам мешканці, у МАФі на вулиці Патона, 9 зафіксовано факт продажу горілчаних виробів після 22.00 год. Подібна ситуація у МАФі на вулиці Олени Степанівни, 50А. Щодо цього об’єкту на «гарячу лінію міста» надійшло одразу 2 скарги від різних мешканців. У кіоску на вулиці Наукові, 55 також нехтують забороною щодо продажу алкоголю», – повідомила керівник адміністративно-господарського управління Валентина Бартошик.

Крім того, працівники «гарячої лінії» міста неодноразово фіксували скарги мешканців щодо встановлення МАФів.  Зокрема, одразу 4  звернення надійшло  від мешканців вулиць Пасічна – Медової печери через встановлення нового МАФу на перехресті. Подібні ситуація виникала на вулиці Сихівський, 19, де встановлювали МАФ без погодження ДАЇ та ЛКП «Львівводоканалу».

Нагадаємо, «гаряча лінія міста» – міська багатоканальна телефонна служба, де кожен мешканець Львова може отримати потрібну консультацію. Така служба не тільки надає консультації, а й контролює, як вирішуються конкретні проблеми. З кінця квітня запроваджено систему зворотного зв`язку з мешканцями, суть якої проста: працівники щовечора проводять обдзвін мешканців, які зверталися на «Гарячу лінію міста» і перевіряють, чи вирішена проблема. Номер «гарячої лінії міста» – 15-80 або 2975-911.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *