ОСТАННІ НОВИНИ

Головам ОСББ розкажуть про енергозбереження у багатоквартирних будинках

Львівський портал

|

Голів ОСББ запрошують на тренінг з енергозбереження у багатоквартирних будинках, який відбудеться 2 серпня у Львівській міській раді у приміщенні  Ресурсного центру для розвитку ОСББ. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Мета тренінгу – поінформувати голів ОСББ та  співвласників багатоквартирних будинків  щодо механізмів впровадження енергоефективних заходів в будівлях ОСББ.

За даними Мінрегіонбуду України, будинки так званої «масової забудови» мають надзвичайно низькі теплозахисні властивості огороджувальних конструкцій, що призводить до втрати близько 40% теплової енергії.

Потенціал енергозбереження у житлово-комунальному господарстві оцінюється фахівцями у 45%, що дає надію на зменшення витрат палива у ЖКГ у 2– 2,2. рази.

Завдяки тренінгу голови ОСББ отримають теоретичні знання для впровадження енергоефективних заходів, а саме щодо оцінки ефективності використання енергоресурсів у власному будинку; відповідності будинку нормативам енергоспоживання, прийнятим в Україні та у Європі; про можливості та перспективи впровадження енергозберігаючих технологій; про можливості покращення санітарно-гігієнічних умов у будинку; про економічний ефект від зниження споживання енергоресурсів; про шляхи підвищення культури енергоспоживання; про можливі джерела фінансування; про можливі джерела фінансування; про термін окупності проекту тощо.

Як повідомили організатори, презентація тренінгу виконана в спеціалізованій програмі та викладена в мережі Інтернет. Унікальність даної програми полягає у тому, що всі зміни та доповнення, які вносяться до презентації, в режимі он-лайн відображаються у користувачів, тому з часом інформація, до якої мають доступ користувачі, має змогу еволюціонувати та прогресувати. Презентацію можливо переглянути на http://prezi.com/wxptysti1lkh/presentation.

Тренінг проводитиме Олександр Горлушко, керівник програм з енергозбереження ГМ «ОПОРА». Кількість учасників тренінгу обмежена.

Тренінг триватиме з 15:00 до 18:00 год.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *