ОСТАННІ НОВИНИ

Заборону нічного продажу алкоголю найчастіше порушують МАФи та магазини

Львівський портал

|

Заборону нічної торгівлі алкоголем у Львові найчастіше порушують МАФи та невеличкі магазини. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Натомість, найменше порушень у великих супермаркетах.

Як повідомили у відділі торгівлі, протягом червня було проведено 39 рейдів у всіх районах міста з метою виявлення порушень щодо заборони продажу алкоголю у нічний час. Загалом було виявлено 10 порушень. Крім того, було здійснено 9 рейдів повторно в ті заклади, де раніше вже були виявлені порушення. Протягом місяця зареєстровано тільки 1 повторне порушення.     

«Найчастіше ми виявляємо порушення закону про алкоголь у МАФах або у невеличких магазинах, приблизно 50 на 50. І дуже рідкісними є випадки продажу алкоголю в нічний час у великих супермаркетах», – повідомила начальник відділу торгівлі Галина Шарко.  

Нагадаємо, 24 вересня 2010 року виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про заборону торгівлі алкогольними напоями з 22:00 до 10:00 год. Згодом судовим рішенням цю заборону було скасовано, але 20 грудня 2010 року виконавчий комітет повторно прийняв рішення аналогічного змісту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *