ОСТАННІ НОВИНИ

Протягом вихідних у десяти львів’ян потік дах

Львівський портал

|

10 липня у Львові пройшла сильна злива, що спричинила протікання дахів у 10 львівських квартирах. Ситуацію у всіх помешканнях з’ясовують працівники районних адміністрацій. Як повідомили у гідрометцентрі, за вихідні у Львові випало 21% місячної норми дощу. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Коли у місті проходять сильні дощі, мешканці починають скаржитись на дахи, що протікають через зливу. Часто проблема лиш в незакритому слуховому вікні, але буває і дах не витримує сильної зливи. На щастя, ці вихідні виявились досить спокійними для міста, надзвичайних і аварійних ситуацій не було», – повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій  та цивільного захисту населення Володимир Рощин.

На «гарячу лінію» міста надійшло 10 звернень від мешканців.

За інформацією районних адміністрацій, завдяки очищеним дощоприймачам не виникло і значних підтоплень на вулицях міста.  Єдине місце, де виникли проблеми – це вул.Вітовського – Сахарова.

«Усі дощоприймачі очищені заздалегідь, проблем на території району не виникало окрім вул.Вітовського – Сахарова. Але тут річ не у дощоприймачах. Справа у тому, що колектор на вул. Вітовського потребує розширення. Такі роботи передбачені у процесі реконструкції вул.Вітовського. Цей колектор приймає воду з вул. Кн.Ольги, Горбачевського, Сахарова, Вітовського, а опадів 10 липня випало дуже багато. Аварійна служба працювала цілодобово», – зазначив начальник відділу комунального господарства Франківської районної адміністрації Руслан Кандибор.

 «Випало багато дощу, але комунальники спрацювали ефективно, незважаючи на вихідні дні. Дякуємо їм за добру роботу», – зазначив заступник міського голови Олег Синютка.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *