ОСТАННІ НОВИНИ

Львівську банду автокрадіїв засудили до 8 років тюрми

Львівський портал

|

Трьом членам злочинної організованої групи, які займались крадіжками автомобілів, дали вісім років ув’язнення. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Банда, до якої входили мешканці Львівщини, діяла на території Львівської та Волинської областей. Злочинці ретельно готували та планували вчинення крадіжок авто, придбали для цієї мети спеціально пристосовані засоби для відключення сигналізацій, відкриття дверей та замків запалювання двигуна автомобілів, а також електронні пристрої для розблокування систем їх бортових комп`ютерів.

Організована група протягом 2009 року вчинила 22 незаконних заволодіння транспортними засобами громадян на території Львова, Червонограда, Золочева Львівської області та міста Нововолинськ Волинської області, завдавши при цьому збитків потерпілим на загальну суму понад 1млн. грн.

За результатами судового розгляду та внаслідок непохитної позиції державного обвинувача прокуратури Львівської області, членів організованої злочинної групи визнано винними та засуджено до позбавлення волі строком понад 8 років з конфіскацією всього належного їм майна, а також задоволено всі позовні вимоги потерпілих щодо відшкодування їм матеріальної шкоди завданої злочинними діями засуджених.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *