ОСТАННІ НОВИНИ

Тимошенко відмовляється від свого захисника

Львівський портал

|

Юлія Тимошенко відмовилася від послуг свого захисника Миколи Титаренка.

Про це вона заявила під час судового засідання у “газовій справі”.

За словами екс-прем`єра, Титаренко написав на її ім`я заяву з проханням звільнити його.

Вона заявила, що суддя Кірєєв позбавив Титаренка можливості ознайомитися з матеріалами справи, щоб не дати екс-прем`єру можливості захищатися.

“Я не хочу, щоб людина завтра і післязавтра знову від`їжджала з суду на “швидкій допомозі”. Він (Титаренко) людина відповідальна, він людина моральна і він не може в таких умовах виконувати якісно свою справу”, – зазначила Тимошенко.

Як відомо, перед цим суддя відмовився надати Титаренку додатковий час – 2 місяці – для ознайомлення з матеріалами справи.

Також Тимошенко вимагає від суду надати їй не менше трьох діб, починаючи з вівторка – для запрошення нового захисника. За її словами, суд не має законних підстав не задовольнити її заяву про відмову від захисника.

У свою чергу Титаренко попросив суд задовольнити заяву Тимошенко. За словами захисника, він змушений погодитися з заявою екс-прем`єра “через дії, які проводяться з боку суду по відношенню до захисту”.

Титаренко заявив, що йому вистачає кваліфікації, але “недостатньо часу, який так принципово не хоче надавати головуючий, для ознайомлення з матеріалами справи”.

Водночас представник обвинувачення попросив суд з`ясувати, де знаходиться інший захисник Тимошенко, БЮТівець Сергій Власенко. Водночас Тимошенко відповіла, що Власенко спілкується з представниками аудиторської фірми BDO.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *