ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні одночасно судитимуть Тимошенко і Луценка

Львівський портал

|

Сьогодні, 11 липня, в Печерському районному суді Києва продовжиться розгляд кримінальних справ проти екс-прем´єр-міністра Юлії Тимошенко і колишнього глави МВС Юрія Луценка. Засідання за обома справами розпочнуться о 10:00, – повідомили у прес-службі «Народної самооборони».

«Температура повітря біля Печерського районного суду Києва стає аномально високою через призначення суддями на один час двох судових засідань – у справі екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка і екс-прем´єра Юлії Тимошенко», – йдеться в повідомленні НС. 

«Міліція заздалегідь попередила про посилену охорону приміщення Печерського райсуду сотнею правоохоронців і обмеженому доступі журналістів до будівлі суду. Разом з тим міліція запропонує послуги психолога Центру практичної психології ГУ МВС Києва», – сказано в повідомленні. 

Нагадаємо, у п´ятницю Печерський районний суд переніс засідання по «газовій справі» Тимошенко на 11 липня після того, як її захисника Титаренка госпіталізували у відділення кардіології Київської обласної лікарні. 

«Коментарі»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *