ОСТАННІ НОВИНИ

Шкіля визнали винним у ДТП

Львівський портал

|

Міністерство внутрішніх справ встановило провину БЮТівця Андрія Шкіля в ДТП за його участю, який стався 6 травня в Києві.

 Про це повідомляють Українські новини з посиланням на прес-службу МВС.

 “Зібраними у справі доказами, зокрема показами свідків, висновками автотехнічної та транспортно-трасологічної експертиз доведено, що вказана дорожньо-транспортна пригода сталася з вини Шкіля”, – йдеться у повідомленні.

 Зазначається, що внаслідок ДТП Шкіль отримав тілесні ушкодження, які, згідно висновку судмедекспертизи, відносяться до легких.

На даний момент у справі, порушеній за фактом ДТП, проводиться судова відеотехнічна експертиза щодо встановлення швидкості руху автомобілів, після отримання висновків якої буде прийнято рішення про закриття справи на підставі відсутності в діянні складу злочину.

У той же час, після закриття кримінальної справи МВС передасть у ДАІ матеріали про притягнення Шкіля до адміністративної відповідальності, оскільки в його діях вбачаються ознаки адміністративних правопорушень.

“За інформацією джерел, згідно з висновком Київської міської наркологічної клінічної лікарні “Соціотерапія”, під час ДТП Шкіль перебував алкогольному сп`янінні (1,47 проміле етанолу)”, – йдеться у повідомленні.

Як відомо, автомобіль Nissan Qashqai, за кермом якого перебував Шкіль, рухався з боку проспекту Науки у напрямі вулиці Промислової і з невідомих причин виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем Volkswagen, який рухався назустріч.

В результаті аварії постраждав лише сам депутат. Він був госпіталізований, а в кінці травня виписався з лікарні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *