ОСТАННІ НОВИНИ

Місто прийняло у власність гуртожиток Бронетанкового заводу

Львівський портал

|

На засіданні виконавчого комітету прийняли рішення про передачу гуртожитка для  проживання сімей на вул. М. Максимовича, 2-а та відомчих житлових будинків від державного підприємства «Львівський бронетанковий ремонтний завод» у власність територіальної громади Львова. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Рішення стосується передачі-приймання від державного підприємства «Львівський бронетанковий ремонтний завод» у власність територіальної громади м. Львова гуртожитку для проживання сімей на вул. М. Максимовича, 2-а, а також відомчих житлових будинків №№ 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24 на вул. Фр. Скорини, №№ 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 14, 16, 18 на вул. Я. Гашека, №№ 71-а, 71-б на вул. Стрийській.

«Сьогодні прийняли рішення про передачу і експлуатацію у зв’язку з тим, що є домовленість між військовими і міською радою, що бронетанковий завод віддає 19 гектарів землі для міста, а ми приймаємо 27 будинків. Окрім цього, надається ще 3 гектари землі для танкового заводу для їхніх безпосередніх потреб. Ці будинки 5 років є на балансі бронетанкового заводу, але вони обслуговуються ЛКП «Бондарівка». Треба зробити такі елементарні роботи, як запуск тепла. Акт передачі не підписаний, тому ми їх змусимо зробити свої капітальні вкладення в ці будинки, і тоді остаточно будуть підписані акти прийому-передачі майна. Це тільки перші кроки. Ще буде ухвала сесії, акт прийому-передачі, це все триватиме довше», – повідомив Іван Лозинський, голова Личаківської районної адміністрації.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *