ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович обіцяє зробити всі дороги до Євро-2012

Львівський портал

|

У 2011 році вдалося наздогнати, а за деякими напрямками і випередити графіки підготовки України до Євро-2012. Про це сьогодні, 8 липня, під час прес-конференції заявив Президент України Віктор Янукович.
За словами Глави держави, незначне відставання в підготовці до чемпіонату існує щодо будівництва доріг. «Попри це, встигнемо спорудити головні магістральні дороги Євро», – наголосив Віктор Янукович.
Президент розповів, що його критикували за відмінну на кілька місяців акцизу на паливно-мастильні матеріали для зниження напруження в ціні на бензин та дизпаливо. «Через це бюджет втратив трохи більше 500 мільйонів гривень на будівництво доріг. Однак зараз, за рахунок скорочення видатків та збільшення дохідної частини держбюджету ми потихеньку відновлюємо напрям будівництва автошляхів», – зауважив Глава держави.
Він додав, що наразі Україна ще не підготувала усіх готелів, але до кінця року ситуацію буде виправлено і ми увійдемо в графік. «В мене нема сумнівів, що всі об’єкти до Євро будуть побудовані», – резюмував Віктор Янукович.

Інформаційний центр Євро-2012

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *