ОСТАННІ НОВИНИ

ДАІшники виявили водія, який збив громадянина і втік

Львівський портал

|

7 липня о 21.00 год. по телефону 102 від чергової медсестри приймального відділення Бродівської центральної районної лікарні надійшло повідомлення про те, що до них з тілесними ушкодженнями, отриманими внаслідок ДТП, було доставлено 47-річного жителя села Іскра Рівненської області. Водій автомобіля, який скоїв ДТП, утік. Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області.

На місці аварії інспектори ДАІ міста Броди встановили, що 7 липня о 20.50 год. водій автомобіля «ВАЗ-111830», 35-річний житель міста Броди, рухаючись автодорогою сполученням Київ-Чоп у напрямку до міста Львова, скоїв наїзд на 47-річного пішохода, громадянина Азейбарджану, який тимчасово проживає на території Рівненської області.

Унаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження, з якими потрапив у реанімаційне відділення Бродівської центральної районної лікарні, а згодом і помер.  

Після скоєння цього автонаїзду водій автомобіля з місця аварії втік. Однак, у результаті проведених оперативно-розшукових заходів, інспектори ДАІ Львівської області таки  затримали водія та виявили місце знаходження автомобіля.

Крім того, було встановлено, що водій-утікач скоїв ДТП, перебуваючи за кермом автомобіля у стані алкогольного сп’яніння.

Зараз за даним фактом триває слідство.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *