ОСТАННІ НОВИНИ

У червні у Львові зафіксовано 10 випадків продажу алкоголю у нічний час

Львівський портал

|

Як повідомили у відділі торгівлі управлінні економіки ЛМР, тенденція до зменшення випадків продажу алкоголю у нічний час підтверджується зменшенням кількості виявлення повторних порушень. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

За інформацією відділу торгівлі, протягом червня було проведено 39 рейдів у всіх районах міста з метою виявлення порушень щодо заборони продажу алкоголю у нічний час. Загалом було виявлено 10 порушень. Крім того, було здійснено 9 рейдів повторно в ті заклади, де раніше вже виявлені порушення. Протягом місяця зареєстровано тільки 1 повторне порушення.

«В порівнянні з минулим місяцем, чітко відстежується тенденція до зменшення випадків продажу алкоголю у нічний час. Наприклад, в травні було зафіксовано 14 випадків продажу алкоголю, а також 3 повторні порушення», – повідомили у відділі торгівлі.

Нагадаємо, 24 вересня 2010 року виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про заборону торгівлі алкогольними напоями з 22:00 до 10:00 год. Згодом судовим рішенням цю заборону було скасовано, але 20 грудня 2010 року виконавчий комітет повторно прийняв рішення аналогічного змісту.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *