ОСТАННІ НОВИНИ

УЄФА Євро 2012 Україна законтрактувала у Львові 7127 місць для вболівальників

Львівський портал

|

Для проведення фінальної частини Євро – 2012, у Львові, станом на червень, Агенція з розміщення УЄФА ЄВРО 2012 Україна законтрактувала 7127 місць для вболівальників. З них – 1658 місць у готелях, 5223 місць у гуртожитках, 30 місць у хостелах та 216 місць у санаторіях. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Львів активно готується до великої кількості туристів у зв’язку із чемпіонатом Євро-2012, зокрема, вже будується п’ятизірковий готель «Шаратон» та чотиризірковий готель «Нобіліс». Також здійснюється реконструкція готельного комплексу «Асторія» та готелю у складі зі спортивним комплексом «Євроспорт».

«Ми активно готуємось до великої кількості туристів у Львові. Місто співпрацює із приватними підприємцями – власниками готельного бізнесу, і певні, що спільними зусиллями підготуємо місто належним чином. Робота є напруженою і в дуже швидкому темпі», – зазначив директор департаменту «Євро-2012» Олег Засадний.

Окрім цього, також ведуться роботи у готельному комплексі «Готель Швейцарський», готелях «Леополіс», «Рейкарц Медіваль» та «Вінтаж».

Варто зазначити, що у готелях міста Львова Агенція з розміщення УЄФА ЄВРО 2012 Україна законтрактувала 97 номерів категорії 5 зірок, 660 номерів категорії 4 зірки та 460 номерів категорії 3 зірки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *