ОСТАННІ НОВИНИ

Адмінбудівля львівської євроарени вже готова на 87%

Львівський портал

|

Готовність адміністративно-побутового корпусу львівської арени Євро-2012 становить 87%. Наразі на цьому об’єкті тривають внутрішньо-оздоблювальні роботи. Будівельники вже повністю впоралися  зі зведенням зовнішніх стін, а також стін ліфтових шахт. Монтаж самих ліфтів планують розпочати 17 липня. Про це Інформаційному центру «Україна-2012» повідомили в Нацагентстві Євро (Укрєвроінфрапроект).
«Також у липні розпочнуть влаштовувати залізобетонне перекриття медіа-центру», – повідомив директор з будівництва стадіонів та інфраструктури ДП «Західінфрапроект» Володимир Карпяк. Він також додав, що цього місяця будівельна команда продовжуватиме роботи  зі зведення головних сходів і пандусу.
Наразі на львівській арені робітники здійснюють покриття металоконструкції покрівлі макролоном, спеціальним матеріалом, що забезпечить достатнє потрапляння сонячного світла на поле. Окрім цього, завершується влаштування систем дренажів футбольного поля, а вже наприкінці липня будівельники почнуть виконувати пусконалагоджувальні роботи модульної котельні.

Інформаційна агенція Євро-2012

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *