ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині зіткнення трьох автомобілів: одна людина загинула, інша – травмована

Львівський портал

|

6 липня о 10.10 год. на автодорозі сполученням Київ-Чоп, біля села Заклад Миколаївського району, трапилася ДТП.

Як інформує прес-служба управління ДАІ у Львівській області, водій автомобіля «Фольксваген Транспортер», 33-річний житель села Шаботирці Сокірятинського району Чернівецької області, рухаючись у напрямку до міста Львова,  виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся із автомобілем «Вольво FH12» під керуванням 41-річного жителя міста Борислав. «Вольво» рухався у напрямку до міста Стрия.  

Після цього зіткнення, автомобіль «Фольксваген Транспортер» зіткнувся з ще одним автомобілем «Фольксваген Транспортер», яким керував 48-річний житель села Сваричів Рожнятіського району Івано-Франківської області і також рухався у напрямку до міста Львова.

Унаслідок цієї дорожньо-транспортної пригоди 33-річний водій автомобіля «Фольксваген Транспортер» помер у Миколаївській центральній районній лікарні, а пасажир цього автомобіля, 24-річний житель села Шаботирці Сокірятинського району Чернівецької області, із тілесними ушкодженнями у вигляді поєднаної травми, черепно-мозкової травми, забитої рани голови був госпіталізований у Миколаївську клінічну центральну районну лікарню.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *