ОСТАННІ НОВИНИ

На розбудову митного поста «Шегині» виділили 5 млн грн

Львівський портал

|

Голова Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк провів робочу зустріч із начальником Львівської митниці Миколою Харкавим. Під час зустрічі обговорювались питання розбудови митних переходів на Львівщині. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Зокрема до ЄВРО 2012 проводиться реконструкція трьох головних митних переходів області – Шегині, Краковець та Рава-Руська. Голова Львівської облдержадміністрації повідомив, що на розбудову митного поста «Шегині» виділили 5 млн грн.

Крім того, польською стороною ведеться інтенсивне будівництво двох митних переходів «Грушів – Будомєж» та «Угринів – Долгобичув» на території Республіки Польща.
Обговорено також питання роботи митних органів області. Михайло Цимбалюк відзначив, що у облдержадміністрації значно зменшилась кількість звернень та скарг громадян щодо порушень роботи митними органами. Окремо голова Львівської ОДА подякував Миколі Харкавому за збільшення надходжень, перерахованих Львівською митницею до Державного бюджету України.
Нагадаємо, що за 5 місяців 2011 року Львівською митницею перераховано податків та зборів на суму 1 457,5 млн. грн. У порівнянні з аналогічним періодом 2010 року надходження зросли на 365,2 млн. грн., або на 33,4%.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *