ОСТАННІ НОВИНИ

Львів стане стартом для всеукраїнського мотопробігу під назвою «БайКрай»

Львівський портал

|

Протягом дев’яти днів, з 18 до 26 липня, в Україні відбудеться мотопробіг під назвою «БайКрай». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Захід організований групою спортсменів та представників шоу-бізнесу, серед яких Василь Вірастюк – дворазовий володар титулу «Найсильніша людина планети», президент Професіональної Ліги стронгменів України, Ашот «Сальвадор» Арушанов – найвідоміший байкер України, засновник і організатор байкерського злету «Тарасова гора», що наодинці подолав відстань у 24000 км за маршрутом Київ-Владивосток-Київ, Олег Чернуха – майстер спорту з вільної боротьби, переможець студентської ліги США з американського футболу та борець сумо, а також Геннадій Попенко, Юрій Voron та Олександр Корнійчук.

Учасники мотопробігу, а це шестеро мотоциклістів та чотири особи супроводу, мають на меті проїхати за дев’ять днів 25 обласних центрів України, аби  привернути увагу автомобілістів і громадськості до проблем, що існують на дорогах, і закликати до взаємоповаги між автомобілістами і учасниками дорожнього руху, котрі пересуваються на двохколісному транспорті.

«На наше переконання, ця соціальна акція має велике значення для суспільства, адже згідно зі статистикою кожні 16 хвилин в Україні відбувається ДТП, а кожні дві години гине людина. Відтак, мотопробігом ми, у першу чергу, хочемо наголосити на шанобливому ставленні учасників дорожнього руху один до одного та дотриманні правил дорожнього руху. Нашу акцію також підтримує Департамент ДАІ МВС України» – зазначив Василь Вірастюк. 

18 липня близько 20 години мотоколона прибуде до Львова на площу Ринок, де відбудеться прес-конференція учасників мотопробігу. Також очікується, що на в’їзді до міста до учасників мотопробігу долучаться й львівські мотоциклісти, які поділяють мету учасників акції. 19 липня мотоколона вирушить до Ужгорода і рухатиметься далі містами України, а 26 липня повернеться в Київ. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *