ОСТАННІ НОВИНИ

«Свобода» вимагає заборонити збори «псевдоінтелігенції» у Львові

Львівський портал

|

Голова фракції Всеукраїнського об`єднання “Свобода” у Львівській обласній раді Ірина Сех звернулася до органів влади і правоохоронних структур із закликом запобігти проведенню у Львові псевдоконгресу інтелігенції під головуванням Петра Симоненка. Про це повідомляє прес-служба ВО «Свободи».

Депутат вважає, що проведення такого заходу є порушенням ст.161 Кримінального Кодексу України ( розпалювання міжнаціональної ворожнечі). Депутатський запит адресовано начальникові управління Служби безпеки України у Львівській області Юрієві Кіцулу, голові Львівської ОДА Михайлові Цимбалюку, начальникові ГУ МВС у Львівській області Богданові Щуру.

“Мені стало відомо, що 8 липня 2011 року центральний комітет Комуністичної партії України планує провести у м. Львові так званий “Другий конгрес інтелігенції проти фашизму”. У провокативному заході мають намір взяти участь делегації комуністичних партій з колишніх соціалістичних країн Східної Європи, представники Державної думи Російської Федерації, заступник голови парламенту Білорусі. Очікується, що головувати на заході буде перший секретар ЦК КПУ Петро Симоненко», – йдеться у звернені.

«Беручи до уваги напружену ситуацію на Львівщині, пов`язану з подіями 9 травня цього року, де представники Комуністичної партії брали активну участь у провокаціях, закликаю вжити усіх необхідних заходів для недопущення розпалювання міжнаціональної ворожнечі та запобігти проведенню псевдоконгресу інтелігенції у Львові”, – говорить Ірина Сех.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *