ОСТАННІ НОВИНИ

У Печерському суді БЮТівці побилися з міліцією

Львівський портал

|

Під зал засідань Печерського райсуду Києва на 2-му поверсі, де проходить розгляд по суті «газової справи» екс-прем´єр-міністра Юлії Тимошенко, стягнуті сили «Беркута» – близько 100 осіб. Про це повідомляє кореспондент «Коментарів» з місця подій.

Згідно з повідомленням, наразі всі співробітники правоохоронних органів направляються в зал засідань, де знаходиться нардеп від БЮТ-«Батьківщина» Євген Суслов.

Протягом декількох хвилин сталася масова бійка в залі суду: працівники «Беркута» і правоохоронців почали виштовхувати всіх з приміщення, в т.ч. нардепів та представників преси.

Пізніше всіх присутніх у залі виштовхали з коридору Печерського райсуду на 2-му поверсі, а після цього – по сходах, на 1-й поверх.

Зараз капітан «Беркута» вимагає від журналістів спуститися вниз і покинути приміщення.

На заяви журналістів, на якій підставі силовики змушують працівників ЗМІ залишити 2-й поверх, у представників «Беркута» не знайшлося пояснень.

Після 5 хвилин бійки «Беркут» ретирувався. Преса спробувала піти за «Беркутом» в задній двір суду, проте їм перегородили шлях працівники «Грифона».

Як повідомляли «Коментарі», в Печерському райсуді міліція безуспішно намагається змусити покинути зал судових засідань нардепа від БЮТ – «Батьківщина» Євгена Суслова.

Суддя Родіон Кіреєв постановив вивести із зали Суслова, який, на його думку, заважав проведенню судового засідання, і чинив  дії провокативного характеру з метою зірвати засідання суду по «газовій справі» екс-прем´єр-міністра Юлії Тимошенко.

Однак Суслов відмовився покидати зал, аргументуючи це тим, що нардеп має право бути присутнім на засіданнях суду, і в цьому йому «ніхто не може перешкодити».

«Коментарі»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *