ОСТАННІ НОВИНИ

Для дітей з вадами слуху організують літній табір у Карпатах

Львівський портал

|

В Карпатах з 10 липня стартує «Реабілітаційно-оздоровчий табір для дітей з вадами слуху», в якому візьмуть участь близько 20 дітей. Організатором є ГО «Дзвін» за фінансової підтримки управління соціального захисту. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«В ході проведення діти, у супроводі батьків, волонтерів та педагогів зможуть гарно провести час на чистому повітрі, в гірській місцевості (с. Ільці, Івано-Франківська область), взяти участь в групових заняттях з розвитку зв’язного мовлення, дрібної моторики. Також для дітей організовуватимуть ігри, забави, екскурсії», – каже керівник громадської організації «Дзвін» Алла Сапожнікова.

Захід проходить в рамках реалізації соціально-культурного проекту «Безперервний реабілітаційний процес для дітей з вадами слуху та робота з сім’ями, які реабілітують таку дитину».

«Діти, перебуваючи у середовищі з однолітками, близькими, у відпочинковій зоні наших Карпат, активніше сприймають реабілітаційні програми, тобто методика організації таких літніх таборів є виправданою в процесі реабілітації. Тому, Львівська міська рада, в особі управління соціального захисту підтримує вже не перший рік реалізацію цього проекту, й маємо надію, що дітям з вадами слуху ці заходи підуть на користь», – додала заступник начальника управління соціального захисту Наталія Кузяк.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *