ОСТАННІ НОВИНИ

Управління охорони здоров’я створить спеціальну комісію щодо роботи Львівського онкоцентру

Львівський портал

|

Начальник Головного управління охорони здоров’я Львівської ОДА Сергій Федоренко ініціюватиме створення спеціальної комісії щодо вивчення роботи працівників Львівського онкоцентру.

Зокрема, С. Федоренко пообіцяв розібратись в ситуації довкола звинувачень щодо корупції та незадовільних умов лікування в онкоцентрі. За словами С.Федоренка, якщо наведені одним з депутатів облради факти справді мали місце, то начальник Головного управління охорони здоров’я Львівської ОДА ініціюватиме створення спеціальної комісії для вивчення цього питання.

Нагадаємо, сьогодні депутат ЛОР Михайло Блавацький під час сесійного засідання звинуватив головного лікаря Львівського онкоцентру у тому, що «керівництво цієї лікарні на бюджетні кошти робить собі бізнес». За його словами, керівництво на власний розсуд розпоряджається лінійним прискорювачем і томографом, які були закуплені за кошти меценатів. М. Блавацький наголосив, що усі без винятку пацієнти мають право безкоштовно обстежуватись на новому медобладнанні, проте за діагностику у них беруть кошти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *