ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові презентують нову електронну систему реєстрації дітей у дитсадки

Львівський портал

|

Наступного тижня у Львові презентуватимуть нову електронну систему реєстрації дітей у дитячі садочки. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Електрона система, яка зараз існує, діє відносно. Але ми її вдосконалимо. Наступного тижня в нас відбудеться презентація програмного продукту, який в наступному замінить цю електронну систему. Це буде максимально захищена система, яка зможе зняти абсолютно всі розмови довкола вільних місць в садочках. Вона приблизно виглядатиме, як реєстрація на візи у консульство», – зазначив під час брифінгу начальник управління освіти Володимир Огура.

Нагадаємо, з 2009 року про вільні місця у різних садочках міста можна дізнатись із сайту міської ради www.city-adm.lviv.ua та на міському порталі освіти www.osvitalviv.at.ua. Оновлюється така база щомісяця.

«Це був перший приклад створення такої електронної бази даних у нашому місті. Багато батьків з цієї бази мали змогу оперативно дізнатися про вільні місця у садочках. На сайтах створено спеціальні рубрики, де розміщено всі дані про вільні місця у дошкільних установах. Тобто, батьки можуть дізнатися, в якому районі є садочок і наскільки він переповнений», – розповіла начальник Галицького відділу освіти Галина Слічна.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *