ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській мерії врешті є начальник управління транспорту та зв’язку

Львівський портал

|

Управління транспорту та зв’язку Львівської міськради очолив доцент кафедри транспортних технологій НУ «Львівська політехніка» Микола Жук. Про це сьогодні повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, інформує прес-служба ЛМР.

«Оголошений конкурс на посаду начальника управління транспорту. Конкур має відбутись наприкінці місяця. Поки на посаду призначено за контрактом Миколу Жука, який з 1999 року займається транспортним питанням, він є доцентом Політехнічного університету, кандидат технічних наук. Він спільно з компанією «Луїс Бергер» та фахівцями з Львівської політехніки розробляли транспорту схему міста. Сьогодні я представив його працівникам управління. Кінцеве рішення буде лише за конкурсом», – повідомив під час брифінгу міський голова Андрій Садовий.

Відповідне розпорядження про призначення підписав мер Андрій Садовий. Нагадаємо, до сьогодні обов’язки начальника управління виконував Ігор Собенко.

Біографічна довідка

Жук Микола Миколайович – доцент кафедри «Транспортні технології», кандидат технічних наук, заступник декана Інституту дистанційного навчання. Народився 21 січня 1965 р. в с. Торки, Радехівського р-ну, Львівської обл.

Освіта вища, у 1990 р. закінчив Львівський політехнічний інститут, кафедра «Автомобільні шляхи».

Професійна діяльність:

1990 – 1993 р. – інженер НДЛ – 26;

1993 – 1996 р. – аспірант заочної форми навчання;

1997 р. – асистент, старший викладач, доцент;

з 2004 р. – доцент кафедри транспортних технологій. Голова методичної комісії базового напряму «Транспорті технології».

Наукові ступені та вчені звання: 2002 р. – кандидат технічних наук, 2005 р. – доцент.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *