У Львові міліціонера зловили на хабарі 7,5 тис. дол. США

Львівський портал

|

У рамках здійснення заходів, спрямованих на виявлення та припинення фактів корупції і хабарництва у правоохоронних органах, співробітники Управління СБ України у Львівській області при сприянні підрозділу внутрішньої безпеки МВСУ затримали одного з керівників підрозділу ГУ УМВСУ у Львівській області „на гарячому” під час одержання хабара. Про це повідомляє прес-служба Управління СБУ у Львівській області.

Правоохоронець вимагав 7,5 тисяч доларів США від власника мережі інтерактивних клубів, ігрових атракціонів через посередника – працівника управління екологічної інспекції за невтручання у роботу та фінансово-господарську діяльність розважальних закладів. Крім цього, правоохоронець налагодив стійку систему поборів з інших незаконно функціонуючих інтерактивних клубів розташованих у Львівській області.

За матеріалами Управління СБУ у Львівській області стосовно затриманих міліціонера та співробітника екологічної інспекції органи прокуратури порушили кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ст.ст. 368 (одержання хабара) та ст.364 (зловживання владою та службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Водночас прес-служба управління нагадує, що в Управлінні СБУ у Львівській області  цілодобово діє телефон довіри 298-66-22, за яким приймаються повідомлення громадян про факти корупції, хабарництва та інших правопорушень, розслідування яких віднесене до компетенції СБУ. 

     
 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *