Завтра відбудеться презентація ініціативи «Львівська гостинність»

Львівський портал

|

Завтра, 5 липня, з 11.00 до 13.15 год в «Леополіс Холлі» (Опера Пасаж, 4 поверх, пр. Свободи, 27) відбудеться презентація ініціативи «Львівська гостинність» за участю генерального директора Асоціації  «DEHOGA» (Бранденбург) Олафа  Люке, директора і власника компанії «Морітц-готельконсалтинг» Аннет Морітц, начальника управління туризму львівської міської ради Оксани Сидор, голови комітету туризму  при Львівській торгово-промисловій палаті Вардкеса Арзуманяна. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

У рамках утвердження статусу Львова як гастрономічної та ресторанної столиці вперше в Україні у Львові відбудеться добровільне сервіс-тестування кафе і ресторанів на основі стандартів німецької Асоціації готельно-ресторанного бізнесу «DEHOGA» з врахуванням галицьких традицій гостинності.

Проект під назвою «Львівська гостинність» ініціює комітет з туризму при Львівській торгово-промисловій палаті за підтримки Асоціації готельно-ресторанного бізнесу «DEHOGA», Львівської міської ради та партнерського проекту між Львівською та Ляйпцизькою промисловими палатами.

Метою ініціативи «Львівська гостинність» є покращення якості послуг ресторанів і кафе у Львівській області, а також наближення рівня ресторанних послуг до європейських стандартів. Як результат реалізації цієї ініціативи – зростання популярності ресторанів Львова серед іноземних та українських клієнтів, утвердження статусу Львова як гастрономічної та ресторанної столиці України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *