ОСТАННІ НОВИНИ

Таджикистан готовий співпрацювати з Львівщиною у сфері гідроенергетики

Львівський портал

|

Сьогодні, 4 липня, голова Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк провів зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Таджикистан в Україні Шухратом Султоновим. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

На зустрічі також були присутні начальник управління міжнародного співробітництва облдержадміністрації Лев Захарчишин, радник голови облдержадміністрації Богдан Яциковський та представник МЗС України у Львові Катерина Терек-Медвецькі.

М. Цимбалюк подякував пану послу за візит і наголосив на зацікавленості Львівської області у співпраці з Таджикистаном, зокрема, в рекреаційно-туристичній галузі, а також у налагодженні економічного співробітництва. «Ми повністю відкриті для співпраці з Таджикистаном», – зазначив він.

Ш. Султонов, своєю чергою, висловив подяку М. Цимбалюку  за можливість зустрітись і підкреслив, що метою візиту є безпосереднє знайомство з керівництвом області та з перспективами співпраці.

«Ми хочемо налагодити економічні зв’язки з Україною та Львівською областю зокрема. Щодо Львівщини, ми зацікавлені у використанні потенціалу області в галузі сільського господарства та технологій. Крім того, ми готові співпрацювати і в сфері гідроенергетики, адже маємо значний досвід в даній галузі»,- сказав Ш. Султонов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *