ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра відбудеться сесія Львівської обласної ради

Львівський портал

|

Депутати Львівської обласної ради завтра зберуться на чергову сесію, де планують розглянути близько 50 питань соціально-економічного і культурного розвитку області. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив голова Львівської обласної ради Олег Панькевич.

На 9 сесії Львівської обласної ради депутати планують затвердити вісім нових програм, які фінансуватимуть з обласного бюджету. Розглянуть, зокрема, питання приватизації, управління майном комунальної власності, використання бюджетних коштів, вирішення екологічних проблем.

Зокрема, розглядатимуть програму розвитку сільського господарства області та питання компенсації відсотків по кредитам с/г підприємствам, а також дотаційні виплати фізособам на підтримку розвитку молочного та м’ясного скотарства.

Окрім того, на сесію винесли питання розподілу додаткових 19,6 млн грн коштів на підвищення зарплат працівникам бюджетної сфери.

До порядку денного також внесено питання про звернення до президента щодо оголошення Львівського сміттєзвалища та прилеглої до нього території зоною надзвичайної екологічної ситуації.

Планується на черговій сесії також обговорити питання незавершених об’єктів будівництва у Львівській області; заслухати звіт керівників «Галсільлісу» та Державної агенції Євро-2012; затвердити програму профілактики поширенню пияцтва та інше.

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *