ОСТАННІ НОВИНИ

У Городку авто перекинулося у кювет: одна людина загинула, четверо – травмовані

Львівський портал

|

3 липня о 6.20 год. у місті Городок на вул. Львівській водій автомобіля «Рено Трафік», 17-річний місцевий житель, рухаючись у бік центральної частини міста, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та з’їхав з проїжджої частини дороги у кювет, де автомобіль перекинувся. Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Унаслідок цієї ДТП один пасажир автомобіля, 18-річний житель Городка, від отриманих травм загинув на місці аварії. А решта, четверо пасажирів автіки отримали травми середнього та важкого ступеня. Зокрема, 18-річна місцева жителька отримала забій поперекового відділу хребта, струс головного мозку, колоті та рвані рани лівої руки та правого стегна; 19-річна жителька Городка – закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій поперекового відділу хребта, забій колінного суглобу; 18-річний житель села Черлянське Передмістя Городоцького району – закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом кісток тазу; 17-річна жителька міста Городка – відкритий перелом лівого стегна, закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку. Усіх госпіталізовано у Городоцьку центральну районну лікарню. 

У водія автомобіля «Рено Трафік», 17-річного жителя Городка, взято кров на етанол. Експерти встановили, що рівень алкоголю у його крові становив 2,0 проміле. Від надання медичної допомоги хлопець відмовився. 

На цей час з’ясовано, що даний автомобіль 17-річний хлопець взяв без дозволу батьків. 

За даним фактом ДТП триває слідство. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *