ОСТАННІ НОВИНИ

На вулиці Коновальця замінили практично усі інженерні мереж

Львівський портал

|

На вулиці Коновальця у Львові на ділянці від кінцевої зупинки трамваю №2 до вул. Мельника закінчуються роботи з заміни інженерних мереж. Про це розповів директор ЛКП  «Львівавтодор» Олег Береза, інформує прес-служба Львівської міської ради.

«Роботи тут ведуться дуже швидкими темпами. Вже найближчим часом ремонтні бригади  приступлять до влаштування дорожньої  основи», – зазначив Олег Береза.

За його словами, далі ремонтуватимуть вул. Мельника-Г.Чупринки до вул.Київської. Окрім того, зараз на вул. Городоцькій проводять роботи з влаштування нового колектора та санації існуючого, а на вул. Личаківській проводять заміну інженерних мереж.

Загалом, на усіх цих вулицях буде виконано весь комплекс робіт: заміна інженерних комунікацій, заміна трамвайних шляхів, заміна дорожнього покриття. Також – влаштування благоустрою, вуличного освітлення і впровадження цілком нової системи управління дорожнім рухом. Відремонтують також і тротуари.

Нагадаємо, ці вулиці реконструюють у межах співпраці міста з ЄБРР. Роботи, які виконує компанія «Онур», мають бути закінчені до 1 листопада цього року.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *