ОСТАННІ НОВИНИ

Ректори п`ятьох вишів з Вроцлава завтра побувають в УКУ

Львівський портал

|

Завтра, 2 липня, Український католицький університет відвідають ректори Економічного, Політехнічного, Природничого і Вроцлавського університетів та ректор Академії мистецтв. Польську делегацію очолить мер Вроцлава, сенатор УКУ д-р Рафал Дуткевич. Про це повідомляє прес-служба УКУ.  

В УКУ польська делегація відвідає філософсько-богословський факультет та будівництво майбутнього університетського містечка на вул. Стрийській.

«Ми будемо говорити про можливості академічної співпраці Українського католицького університету з польськими університетами, – розповідає проректор УКУ Павло Хобзей. – Також ми обговоримо можливості стажування наших студентів у Польщі, надання спеціальних стипендій тощо».

Гості з Польщі 3 липня у Львові побувають на відкритті пам’ятника львівським професорам, убитих нацистами 1941 року у парку «Студентів» НУ «Львівська політехніка». Церемонія, присвячена 70-й річниці трагічних подій, пройде за участі представників наукових, політичних, громадських кіл Львова та Вроцлава.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *