ОСТАННІ НОВИНИ

Наступного тижня Рада розгляне свіжу версію пенсійної реформи

Львівський портал

|

Законопроект про пенсійну реформу буде підготовлений відповідним профільним комітетом Верховної Ради до 3-5 липня  і винесено на розгляд парламенту. Про це заявив голова ВР Володимир Литвин на Першому національному телеканалі 

Литвин вважає, що якість закону про пенсійну реформу важливіша, ніж дата його прийняття. 

«Я ставив би питання в такій площині: потрібно дивитися на те, що приймати, а не прискорювати темпи, щоб прийняти документ до завершення сесії», – зазначив Литвин. 

«Як керівник парламенту я такого завдання не ставлю», – підкреслив він. 

«Коли буде підготовлений зрозумілий і прийнятний законопроект, тоді й будемо його розглядати», – підкреслив керівник українського парламенту. 

На його думку, поспішати з визначенням дати його прийняття не потрібно. 

Відповідаючи на запитання щодо рішень, які Верховна Рада України повинна прийняти до кінця сесії, Литвин відзначив, що парламенту необхідно встигнути внести зміни до Податкового кодексу. Він повідомив, що звертався до профільного парламентського комітету з тим, щоб у ньому узагальнили всі законопроекти, що передбачають зміни до Податкового кодексу, і підготували «системні зміни, які врахували б усі пропозиції, що надійшли від депутатів і уряду». На думку Литвина, “це ключовий момент у роботі Верховної Ради на період з п´ятого по восьме липня». 

Крім того, вважає керівник українського парламенту, якщо буде готовий законопроект про земельний кадастр, його «також необхідно розглянути, щоб у нас була можливість наводити порядок у земельних питаннях». 

Нагадаємо, 16 червня ц.р. ВР прийняла за основу законопроект Сергія Тігіпка про пенсійну реформу в Україні. 

«РБК-Україна», Коментарі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *