ОСТАННІ НОВИНИ

Дорогу на площі Старий Ринок замощують бруківкою

Львівський портал

|

Замість асфальтного покриття на площі Старий Ринок у Львові буде бруківка. Виконувати роботи ШРП Галицького району почало ще минулої суботи і обіцяє закінчити до 1 серпня цього року. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив головний спеціаліст відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Ігор Мельник.

За його словами, бруківку, якою замощують дорогу на пл. Старий Ринок, взяли з вулиці Городоцької. «Бруківку взято з тих ділянок, де буде плиточне покриття. Старий Ринок буде облаштований цією бруківкою від вул. Чорноморської до виходу на вул. Б.Хмельницького, вул. Пильникарську, вул. Ужгородську. Загалом буде замощено 1050 квадратних метрів. Вартість робіт становить 375 тис грн.», – зазначив І.Мельник.

Площа Старий Ринок, за його словами, є передостаннім об’єктом у цьому році, де асфальтне покриття переводять у бруківочне. «Згідно титульного списку виконання ремонтних робіт у Галицькому районі, це вже передостання вулиця у цьому році, на якій ми влаштовуємо бруківку. На черзі вулиця Пильникарська, там проводитиметься аналогічна робота. Щоправда там укладатимуть не бруківку, а колотий камінь, який вилучили під час ремонтних робіт з вул. Стрийської та вул. Кульпарківської», – розповів головний спеціаліст відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації.

Вартість робіт на вул. Пильникарській, за словами І.Мельника, становитиме 300 тис грн.

Нагадаємо, у Львові у бруківку вже перевели вулицю Скельну (97 тис грн), вул. Грушевського (86 тис грн), вул. Вороного.

 

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *