ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові облаштують шість приміських автостанцій

Львівський портал

|

У місті завершується робота над реорганізацією схеми пасажирських перевезень,  над якою працювали  спеціалісти французької компанії Louis Berger та НУ «Львівська політехніка». В контексті нової транспортної схеми міста розроблено місця для зупинок автотранспорту, а також винесено автостанції для міжміського транспорту за межі центру міста. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Оскільки зараз велика кількість приміських маршрутів значно дублює міські маршрути і додаткова кількість транспортних засобів перевантажує вулиці міста. Передбачено влаштування 6 автостанцій, що розташовуватимуться за межами центральної частини міста. Автостанції передбачено з врахуванням напрямків руху автобусів. Зокрема, автостанція Яворівського напрямку знаходитиметься на вулиці Шевченка, Сокальського напрямку – на вулиці Б. Хмельницького, Золочівського напрямку – на вулиці Личаківській, Бібрського напрямку – на вулиці Зеленій, Стрийського напрямку – на вулиці Стрийській (головний автовокзал), Городоцького напрямку – на вулиці Збиральній», – повідомив доцент кафедри транспортних технологій НУ «Львівська політехніка» Андрій Білоус.

На сьогодні робота над розробкою транспортної схеми міста є на завершальному етапі. В липні нова транспортна схема буде винесена для громадського обговорення.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *