ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні відбудеться майстер клас з аргентинського танго

Львівський портал

|

Сьогодні в рамках проекту відділу промоцій Львівської міської ради «Танці в ритмі міста» відбудеться майстер клас з танго. Проведуть його майстри клубу-школи «П’ята стихія», о 20.30 біля альтанки в парку ім. І.Франка. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Цей майстер-клас – продовження танцювального проекту, в рамках якого всі бажаючі уже змогли навчитись танцювати віденський вальс, сальсу, румбу та самбу.

Аргентинське танго складається із різноманітних стилів, які розвивались у різних регіонах Аргентини та Уругваю. Відстань між партнерами може сильно змінюватись: від відстані рук до контакту грудьми, чи іншими частинами тіла, впритул. Танго тісно пов`язане із музикою та партнером. Хороший танцюрист змушує «бачити» музику.

Аргентинське танго не має чітких танцювальних елементів і сильно покладається на імпровізацію, хоча деякі базові елементи з метою навчання практикуються. Основні елементи передбачають, що партнерка майже ніколи не переносить вагу на обидві ноги та обоє не відривають ноги високо від танцмайданчика, постійно тримаючи їх зігнутими в колінах.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *