ОСТАННІ НОВИНИ

Борги Форуму видавців обіцяють віддати у серпні

Львівський портал

|

Сьогодні під час сесії Львівської міської ради розглянуто питання щодо ситуації, яка склалася навколо виділення коштів на проведення Форуму видавців у Львові, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Я не знаю, чи є інше місто в Україні, яке б виділяло такі великі суми для громадських організацій. Часом виникає несвоєчасне наповнення бюджету міста. І постає питання, на що направити спочатку кошти: медицина, освіта чи форум? На сесії були виділенні кошти на покриття оренди тим, кому це потрібно. 10 млн. грн – сума, яку ми виділили. Ми надали приміщення в оренду на вулиці Валовій, 2. У 2007 та 2008 роках, перед кризою, ми могли виділити більше коштів. А зараз, коли надходження до міського бюджету зменшилися, в нас пріоритет – це медицина та освіта», – повідомив міський голова Андрій Садовий.

Як повідомили в управлінні культури, вже невдовзі вся заборгованість, яка виникла перед ГО «Форум видавців» буде погашена.

«Заборгованості перед громадською організацією «Форуму видавців» в розмірі 75 тис. грн. буде погашена. Ми сподіваємось, що вся заборгованість за 2010 рік буде виплачена в серпні цього року, оскільки саме на цей місяць у нас є відповідні призначення на погашення заборгованостей. Тож, я думаю, в серпні цього року будуть погашені всі заборгованості за попередній рік», – повідомив начальник управління культури Андрій Вороновський.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *