ОСТАННІ НОВИНИ

Львів стане учасником європейської мережі місто-університет

Львівський портал

|

Департамент економічної політики продовжує співпрацю з голландськими партнерами. За результатами останнього візиту буде створена європейська мережа місто-університет і Львів буде інтегрованим учасником цієї мережі. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Нагадаємо, минулого року працівники ДЕП відвідали Гаагу та Дельфт в рамках програми тренінгів «Місцевий економічний розвиток» (Local Economic Development) від Гаазької академії місцевого самоврядування. Цьогорічний візит стосувався ініціативи європейських муніципалітетів та технологічних університетів зі створення єдиної мережі для обміну досвідом, знаннями, реалізації спільних міських та наукових проектів.

Організатором зустрічі «EUniverCities», що відбулась 22-23 червня, виступив муніципалітет міста Дельфт. Серед учасників представники  міст Ольборг, Аахен, Будапешт, Дебрецен, Гент, Лозанна, Тампере, Трондхейм, Барселона.

«За результатами зустрічей буде створена європейська мережа місто-університет і Львів буде інтегрованим учасником цієї мережі. Це дуже хороша можливість як для міста так і для університетів мати хороших партнерів. Завдяки цій мережі нам буде легше знайти контакт у одному з цих міст, як у муніципалітеті так і в університеті. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *